Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

SÖK BOSTAD

|
Plats eller referens... PLATS

BOSTADSTYP

MIN PRIS

MAX PRIS

MIN BÄDDAR

Referens
Faciliteter
Plats / UTSIKT

VÅRT TEAM HOS Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca FASTIGHETER

Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca Fastigheter , vet vi att vår personal är nyckeln vid köp eller försäljning av fastigheter på Mallorca. Vi erbjuder en innovativ och flerspråkig grupp människor som, på ett öppet och nära sätt, ser till att dina förväntningar och drömmar uppfylls. Vi anser att en mäklares arbete är lika viktigt som designen och publiceringen, vilka alla spelar en viktig roll i varje steg.

De yrkesverksamma på Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca Fastigheter är högkvalificerade för att vägleda dig, på bästa sätt, genom alla delar i processen. Sedan 1969 vet vi att utvecklingen av vår verksamhet ska vara kompetent, effektiv och baserad på öppenhet och förtroende. Redan från starten fokuserar vi på att göra din dröm till verklighet, med framgång.

MÖT VÅRT TEAM

EN
ES
FR
IT

Jorge Forteza

Verkställande direktör (CEO)

Jorge är född på Mallorca. Han tog examen i företagsekonomi i Barcelona och flyttade sedan till Madrid och tog en MBA i affärsadministration. Hans första professionella erfarenheter började i Madrid och han påbörjade därefter sin karriär inom fastighetssektorn, som licensierad fastighetsmäklare. Där han genom sina befattningar fick ta mycket ansvar på diverse företag och anslöt sig senare till sitt nuvarande företag; Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca, där han arbetat som VD sedan 1992. Hans största hobby är segling, där han har uppnått stor framgång i några av de viktigaste internationella tävlingarna.

+34 670 615 955 jorge@bhhsmallorca.com
EN
ES

Pedro Pizá

Informationschef (CIO) / Mäklare

Pedro är född i Palma de Mallorca och tillbringade en del av sin tonår i Barcelona, där han studerade på gymnasiet. Därefter studerade han design och marknadsföring medan han arbetade i familjeföretaget. Senare öppnade han sitt eget modeföretag och uppnådde flera internationella erkännanden. Några år senare, 2005, sammanföll han med en av grundarna av fastighetsbyrån Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca som, medveten om hans fascination för teknikvärlden, föreslog att han skulle ansluta sig till Nova-teamet. Ett erbjudande som Pedro inte kunde tacka nej till och har sedan dess arbetat inom fastighetsbranschen som informationsansvarig, samtidigt som han även arbetar som fastighetskonsult. Hans hobbyer är segling och diverse vintersporter.

+34 606 000 207 pedro@bhhsmallorca.com
EN
ES
DE
SK
CZ

Lenka Kubackova

Kundansvarig (CCO) / Mäklarassistent / Mäklare

Lenka tog sin kandidatexamen i ekonomi och administration i Slovakien. Hon bor på Mallorca sedan 2007 och började på Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca i slutet av 2014 och för att hjälpa till med det administrativa arbetet. För närvarande, tack vare att hon kan flera språk, är hon chef för kundservice och arbetar som teamassistent och Mäklare. Under sin lediga tid njuter hon av att både vara till sjöss och vandra i bergen.

+34 605 222 222 lenka@bhhsmallorca.com
EN
ES

Oscar Raya

Direktör / Arkitekt för nybyggnation

Oscar föddes i Almería. Han tog ingenjörsexamen inom jordbruksteknik i Almería och flyttade senare till Granada för att avlägga arkitektexamen. Under sin utbildning till arkitekt studerade han vid Università degli Studi di Genova i Italien. Han började sin yrkesbana som stadsingenjör inom stadsplanering i Granada och samarbetade med prestigefyllda internationella arkitektstudios. Han fick ett stipendium av det excellenta Talentia Stipendium-programmet från den andalusiska regeringen för att specialisera sig med en master inom avancerade studier i stadsutveckling på den prestigefyllda skolan ETH Zurich. Därefter började han sin professionella karriär som internationell konsult för marknaden i Mellanöstern. Efter att ha återvänt till Spanien arbetade han på Mallorca, där han efter att ha avslutat sin utbildning inom fastighetsvärdering vid universitetet i Pompeu Fabra, fick omfattande erfarenhet och positionerade sig i branschen som bostadskonsult. Han arbetar för närvarande som chef för nya konstruktioner på Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca. Hans främsta hobby är att spendera sin fritid med sina vänner och utöva sport, särskilt fotboll, där han haft bra framgång som professionell spelare.

+34 615 400 822 oscar@bhhsmallorca.com
EN
ES
UK
RU

Andres Rybak

Kontorschef / Mäklare

Andres växte upp i Ávila i Spanien. Han avslutade sitt gymnasium och sin yrkesutbildning i administration och gick med i ett fastighetsnätverk i Madrid, där han ledde en liten grupp säljare och vann flera priser som bästa kontor "Area Ciudad Lineal". Efter finanskrisen 2008 arbetade han i Barcelona som chef för export av mallorcanska möbler till östländerna, där han träffade flera stora investerare och beslutade att återvända till fastighetssektorn. Hans naturliga val föll på Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca tack vare dess prestigefyllda och långvariga rykte. Sedan 2010 bedriver han fastighetsaktiviteter som hanterar den österländska marknaden. 2014 bestämde han sig för att fortsätta sina studier parallellt och 2015 började han läsa affärsadministration vid universitetet i Palma de Mallorca (ADE). Han är vid University of Barcelona (UOC) sedan 2021. Han är tvåspråkig i spanska - ryska/ukrainska och har en hög nivå på engelskan. Hans hobbyer är segling, tennis och sport i allmänhet samt gastronomi.

+34 660 460 145 andres@bhhsmallorca.com
EN
ES

Miguel Nadal de Puigdorfila

Kontorschef / Mäklare

Född i Palma de Mallorca, började Miguel sitt arbetsliv i familjeföretaget 1994, vilket hade både bilförsäljning och reparationsverkstad. Där tillträdde han 2000 som verkställande direktör för företaget. Med mer än 15 års erfarenhet, som chef och administratör för officiell återförsäljare av lyxfordon, har han hanterat säljteam. Han har tagit flertalet utbildningar under hela sitt yrkesliv som bland annat: ”chef för förebyggande av arbetsrisker” och olika kurser i marknadsförings- och försäljningstekniker, samt deltagit som grundare av och medlem i olika föreningar inom bilvärlden, inklusive föreningen för Jaguar-återförsäljare i Spanien. Sedan 2011 har han varit en del av Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca-teamet och arbetar sedan 2013 som chef för Palma-kontoret. Hans hobbyer är läsning, vandring och golf samt njuter även av livet till havs.

+34 609 640 077 miguel@bhhsmallorca.com
EN
ES

Carla Martinez

Uthyrning / Mäklarassistent

Carla är född i Palma de Mallorca och har alltid bott på ön. Hon studerade administration och hennes arbete har alltid varit relaterat till denna gren. 2006 anslöt hon sig till Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca som teamassistent och arbetar för närvarande även inom uthyrningsavdelningen.

+34 666 560 028 carla@bhhsmallorca.com
EN
ES
DE

Ellen Larsen

Mäklarassistent

Ellen föddes i Tyskland och flyttade till Mallorca när hon var tio år gammal, där hon sedan har genomgått en administrativ yrkesutbildning och därefter tagit en examen i engelska. Hon började sitt arbetsliv på ett administrationskontor för fincor, följt av en resebyrå. Ellen har arbetat inom fastighetssektorn sedan 1995 och har jobbat som teamassistent för Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca sedan 1998. Hon älskar djur och hennes hobbyer är simning och läsning.

+34 605 944 852 portals@bhhsmallorca.com
EN
ES

Eimi Mezzadri

Mäklarassistent

Eimi föddes i Buenos Aires, Argentina, där hon studerade multimediadesign. Efter examen flyttade hon till England för att lära sig språket. Hon har även bott i Australien under ett år och har erfarenhet av försäljning och administration. På jakt efter bra väder kom hon till ön i slutet av 2021 och anslöt sig till Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca inom det administrativa området.

+34 670 615 955 lenka@bhhsmallorca.com
EN
ES
DE
IT

Cintia Ortiz

Administrativ Assistent

Cintia kommer ursprungligen från norra Mexiko. Hon tog examen i ekonomi- och företagsstudier i sitt hemland och avslutade senare sin magisterexamen i Madrid. Hon har erfarenhet av leveranskedjor i multinationella företag som ansvarig för inköp av råvaror och produktionsplanering samt flera logistikprojekt. Efter att ha bott i Italien och Schweiz, flyttade hon 2017 till Mallorca och i september samma år, anslöt sig till Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca för att arbeta inom det administrativa området. Hon tycker om utomhusaktiviteter och resor.

+34 605 944 852 cintia@bhhsmallorca.com
ES

Ildefonso Madroñero

Ekonomichef (CFO)

Även om Ildefonso är född i Cáceres har han bott på Mallorca, under hela sin yrkesverksamhet, och arbetat inom finansföretag, förlag, tryckföretag, mat, undervisning och för närvarande, sedan 2003, inom fastighetssektorn på Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca, där han har befattning som chef för redovisningsavdelningen. Hans hobbyer inkluderar film, litteratur och sport.

​+34 605 944 848 ildefonso@bhhsmallorca.com

ARBETA HOS Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca

MER INFORMATION

VI ringER dig!

MISSA INTE CHANSEN ATT HITTA DITT DRÖMBOENDE

Prenumerera och få de senaste nyheterna och erbjudanden från Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca

Vi använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats Acceptera cookies Mer information